carolinaelisabet

Alla inlägg den 11 maj 2009

Av Carolina - 11 maj 2009 21:15

Vad är det??? 

Men nu har jag skrivit en planering så jag hinner med allt innan skolan slutar. Jag har alltså inte prov i morgon, utan på torsdag och då är det miljökunskap prov. 

Jag har börjat lite på mitt arbete också, till geografin. Hoppas jag förstår rätt så jag kan få godkänt på det. 

Sen är det ju arbetet till data kursen också, men det är ju mer ett praktiskt arbete. Och det ska jag redovisa på tisdag nästa vecka. Usch!!!! Jag hatar att redovisa. Men jag är så illa tvungen....usch!!

Av Carolina - 11 maj 2009 19:15

Jag har så många tankar och känslor.

I bland så kan man tro att jag inte existerar i andras ögon. Jag är så trött på det. Jag är så trött på allt. Samma sak hela tiden... Ingen respekt alls alltså!! 

Jag vill inte låta elak eller nått sånt, men jag förstår inte hur endel människor fungerar!! Eller hur dom kan leva som dom gör!! Hur deras "normala" vardag ser ut!! Eller vad dom prioriterar.... helt fel saker!! 

Men jag antar att det handlar om hur man är uppväxt, hur sin barndom såg ut och hur man är uppfostrad. Men på något sett så måste man ju veta att det är fel!!

Av Carolina - 11 maj 2009 13:30



Hur söta som helst, eller hur?!




Men är det något som är sött så är det Nova. Vilken underbar liten tös hon är. Och så trött och avslappnad hon ligger i morfars armar. :)

Ovido - Quiz & Flashcards