carolinaelisabet

Alla inlägg den 10 maj 2009

Av Carolina - 10 maj 2009 17:00

Nu är jag tillbaka efter tre dagars blogg vila. Men det gjorde väl inget. :) Jag är hemma hos mina föräldrar och hälsar på, har varit här sen i fredags. Skönt att komma ut på landet och ladda mina batterier lite inför skolveckan. 

I fredags gjorde vi inte så mycket, vi åt mat. Dom andra åt köpe-pizza men jag åt en god kebab sallad. Sen gick jag ut och kollade läget på den soffa som jag eventuellt ska ha när jag flyttar. Dammsög bort det mesta skit och sen så tog mamma och jag bort fodralet eller vad man ska säga, på soffan, dynorna och kuddarna. Mycket skit var det eftersom den stått ute(under tak) länge. In med det i tvättmaskinen och in med soffan i data rummet. Jag tror jag är med soffa! Fodralen till kuddarna blev rena så jag tror nog att resten också blev det och då är det ju inga problem, då har jag en soffa. Tack så mycket Emil och Svea! :)

I går också vi hem till syster Johanna. Fikade, pratade och såklart gosa med Nova. Två veckor gammal blev hon i går. Finns ingen sötare bebis än hon. Så underbar så det är inte klokt. Hon var vaken när vi kom men sen åt hon och efter det så sov hon så gott i babysittern. Jag satt bredvid henne på golvet hela tiden och vagga henne och gav henne napp när hon blev ledsen. Sen var det dags att åka, men det ville jag ju inte. I alla fall inte förens jag kunde gosa med henne lite till. Så jag tog upp henne och gosa lite till och sen åkte vi hem. Det är så svårt att slita sig från henne, nästan omöjligt. Johanna har även lite kartonger som jag ska låna till min flytt-packning. Great!

I dag var vi också och kollade på bebis. Fast åtta stycken och hund bebisar, hemma hos mammas bror. Det var också jätte mysigt och jätte kul att mysa och leka med dom. 7 veckor var dom och skit söta. Golden retriver, heter dom så?Sen klappade jag en häst också.

Idag ska jag hem, men inte innan middagen. Det blir stek, potatis och sås. En söndags stek helt enkelt. Bilder kommer i kväll eller i morgon. 

Ovido - Quiz & Flashcards